Selecteer provincie

Restaurant Goodys American Steakhouse Eatin' & Drinkin'

Details

Adres
Marktstraat 2
7511GD Enschede
Overijssel
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Thuisbezorgd
Wat anders eten?
Pizza bestellen Enschede

Chinees bestellen Enschede

Friet & Snacks bestellen Enschede

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Velen hebben ons sinds de opening in april 2005 al ontdekt. Zij komen nog steeds om te genieten van de culinaire hoogstandjes van onze chefkok en zijn mensen. De inrichting is enerzijds klassiek (Hollywood jaren 50 en 60), anderzijds ook modern. De fotos op deze site geven u een impressie. Ook de inleiding van onze menukaart vertelt u meer over onze Amerikaanse keuken en (huis)stijl.

Alles samen bepaalt uiteindelijk de ambiance die de zaak uitademt. Graag willen wij u daar deelgenoot van maken. Zoals een goed steakhouse betaamt staan er natuurlijk volop steaks van uitstekende kwaliteit op de kaart. Naast de steaks staan ook vis en diverse klassiekers op de kaart. Kijkt u maar eens onder menu.

De open keuken geeft u bovendien het vertrouwen dat de gerechten (h)eerlijk worden bereid. De smaakpolitie van het gelijknamige SBS 6 programma heeft dat recentelijk bevestigd.

Met ruim 70 zitplaatsen hebben we meestal wel plek voor u. Het is echter raadzaam te reserveren. Behalve telefonisch kan dat ook heel eenvoudig per e-mail via het kopje contact. Wanneer u uw telefoonnummer daarbij achterlaat bellen of mailen wij u binnen 24 uur terug om de reservering te bespreken.

Tot gauw bij Steakhouse Goodys Eatin & Drinkin.