Selecteer provincie

Wok Restaurant De Doele

Details

Adres
Koemarkt 56
1441DD Purmerend
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Thuisbezorgd
Wat anders eten?
Pizza bestellen Purmerend

Chinees bestellen Purmerend

Friet & Snacks bestellen Purmerend

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wokrestaurant De Doele heet jullie van harte welkom!

Met trots kunnen wij zeggen dat we door een combinatie van een monumentaal pand en horeca één van de mooiste wokrestaurants van Noord-Holland hebben gecreëerd. In het historisch pand, waar wokrestaurant De Doele is gevestigd, mag u dus terecht een combinatie van klassiek en modern verwachten.

In culinair opzicht zult u zeker niet tekort komen, door de uitgebreide variatie van superverse, smakelijke Chinese en Japanse gerechten die u ter plaatse kunt laten voorbereiden. In combinatie met een rijkelijk gevuld buffet van heerlijke warme en koude voorgerechten en natuurlijk niet te vergeten de hapjes van de Japanse sissende plaat, de TeppanYaki.

Een gedurfde, maar sfeervolle combinatie van klassiek, modern, oosterse en westerse mogelijkheden. De sfeervolle ambiance, gastvrije bediening, en verrukkelijke gerechten door u zelf samengesteld, staan garant voor een onvergetelijke culinaire belevenis.

Wij maken het zeker mogelijk om u van deze ambiance te laten genieten voor een betaalbare prijs. Wij hopen u welkom te heten in ons Wokrestaurant De Doele.