Selecteer provincie

SushiPoint Zeist

Details

Adres
Steynlaan 95/97
3701ED Zeist
Utrecht
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Thuisbezorgd
Wat anders eten?
Pizza bestellen Zeist

Chinees bestellen Zeist

Friet & Snacks bestellen Zeist

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

De lekkerste sushi van Zeist

Trek in Sushi en u woont in Zeist? Heerlijke stukken vis, uiteenlopende sushimenu's en andere heerlijkheden. Die krijgt u van SushiPoint in Zeist. Het recept voor een perfecte, gezellige en gezonde maaltijd. Kies nu uit dit ruime aanbod met nigiri, maki, uramaki, gunkan, sashimi en meer; zoals vegetarische sushi, warme gerechten en speciale menu's voor twee of meer personen. Bekijk het aanbod en bestel direct voordelig uw sushi in Zeist!

SushiPoint makes you smile :)

Sushi afhalen in Zeist
Bent u woonachtig of zakelijk gevestigd in Zeist, dan is het afhalen van onze sushi een feest. Niet alleen dankzij onze verse sushi, maar ook omdat u ons gemakkelijk bereikt vanuit heel Zeist. Bovendien staat uw bestelling straks meteen voor uw klaar. Dat is wel zo prettig u hoeft dus nooit lang te wachten! Bel hiervoor naar SushiPoint, dan vertellen wij u wanneer uw bestelling klaar is.

Sushi bezorgen in Zeist
Wat is er heerlijker dan sushi? Het antwoord is simpel: sushi die bij u thuis of op kantoor in Zeist wordt bezorgd. Zo maakt u het gezellig met uw partner, gezin, vrienden of collega's. En u hoeft niet eens de deur uit om de beste sushi van Zeist te proeven. U bestelt simpelweg via deze website, en dan wordt uw bestelling al snel aan de deur afgeleverd.

Sushi als catering in Zeist
Sushi is als luxe-product uitstekend geschikt om op te dienen bij feesten en evenementen. Zeker met de royale schalen van SushiPoint in Zeist presenteert u uw gasten iets bijzonders. Zij zien de kleuren van al die verse vis, groenten en garnering en komen direct in een feestelijke stemming. Indien gewenst verzorgen wij voor u de gehele sushi-catering in Zeist met personeel. Voor kleinere feesten raden wij onze feestelijke 'Party Sushi' platen aan.