Selecteer provincie

A1-Plaza

Details

Adres
Ruimtevaart 8
3824MX Amersfoort
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Thuisbezorgd
Wat anders eten?
Pizza bestellen Amersfoort

Chinees bestellen Amersfoort

Friet & Snacks bestellen Amersfoort

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Het A1-WOK RESTAURANT is gesitueerd op de begane grond en biedt plaats aan zon 300 gasten. Gasten kunnen hier van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur s ochtends tot en met 22.00 s avonds terecht voor een Westerse brunch/lunch en een Aziatische live & show cooking lunch/diner en op zaterdag en zondag van 16.00 uur tot en met 22.00 uur voor een Oriëntaals live & show cooking diner.

Wokken, ook wel sauteren genoemd, houdt in dat gerechten zeer snel bereid worden op heel hoog vuur. Door deze extreem korte baktijd, het gebruik van weinig tot nihil vet en bovenal puur verse ingrediënten blijven alle vitaminen behouden. Een wokgerecht is altijd vers en naar uw smaak, want de ingrediënten en de saus selecteert u zelf uit een ruime keuze aan vlees, gevogelte, vis, groenten en diverse sauzen.

De door ons speciaal opgeleide koks wokken verse ingrediënten tot een heerlijk gerecht. Voor de jonge gasten zit in het warme buffet een aantal kindvriendelijke gerechten zoals patat en kippenbouten. Natuurlijk mogen zij ook onder begeleiding deelnemen aan het gehele buffet.