Selecteer provincie

Inspiration Point Dinner Theater 040-2110679: Goedkoop de beste box aanbiedingen eten!

Details

Adres
Maastrichterweg 13/17
5554GE Valkenswaard
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld
Wat anders eten?
Pizza bestellen Valkenswaard

Chinees bestellen Valkenswaard

Friet & Snacks bestellen Valkenswaard

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Het Dinner Theater zoals het bij Inspiration Point gepresenteerd wordt is een show die met geen andere productie in Europa te vergelijken is. Een gedurfde bewering maar wel één die waargemaakt wordt. Na als eerste in Nederland het steengrillen te hebben ingevoerd in 1986 had Inspiration Point in 1996 weer een primeur. Zij waren de eerste die zich durfde te wagen aan een volledig interactief showprogramma volgens een nieuw en baanbrekend concept.

Het Inspiration Point Showteam is onder leiding van Algemeen Directeur en regisseuse Els Kool uitgegroeid tot een veelzijdige groep zangers, dansers en animators die niet alleen op de bühne stralen maar ook tussen het publiek zorgen voor een hoop plezier.

Voeg daarbij een overvloed aan culinaire lekkernijen, een ruim assortiment aan dranken en de warme uitstraling van een prachtig oud theater en u heeft een avond uit om nooit te vergeten.

Een Dinner Theater leent zich uitstekend voor een bedrijfsfeest, team-building, familie uitstap of elke andere speciale gelegenheid. U kunt terecht met 2 personen en grotere gezelschappen. Tevens kunt u een Dinner Theater voor een besloten gezelschap boeken.