Selecteer provincie

SushiPoint Den Bosch

Details

Adres
Onderwijsboulevard 144
5223DH Den Bosch
Noord-Brabant
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

ThuisbezorgdWat anders eten?
Pizza bestellen Den Bosch

Chinees bestellen Den Bosch

Friet & Snacks bestellen Den Bosch

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

De lekkerste sushi van Den Bosch
Heeft u trek in sushi in Den Bosch? Wilt u gezond eten? Genieten verse vis en wasabi? Dan gaat u naar SushiPoint. Want hier vindt u de authentieke kwaliteit van sushi, verwerkt in moderne en uitdagende creaties. Even smaakvol als kleurrijk zijn deze feestelijke hapjes. Bekijk de foto's maar en oordeel zelf. Bestel en ervaar hoe avontuurlijk en heerlijk onze sushi is.

SushiPoint makes you smile :)

Alle soorten sushi
U vindt hier o.a. een- en tweepersoons-menu's en speciale menu's voor kinderen of feesten. Met heerlijke nigiri, urumaki, maki, gunkan, futomaki, sashimi en alle andere bekende producten die u gewend bent van sushi. Ook bieden wij elke keer weer nieuwe varianten, en voordelige acties! Een bezoekje aan Sushi Point in Nijmegen is dan ook altijd weer een culinair avontuur.

Altijd sushi in Den Bosch
SushiPoint in Den Bosch maakt alles mogelijk; van het afhalen in regio Nijmegen, tot het bezorgen bij u thuis of op het werk. Of de complete catering voor uw feest, evenement of vergadering. Iedere gelegenheid is een 'Sushi Point-gelegenheid'.

De voordeligste Sushi van Den Bosch
Is sushi van hoogste kwaliteit duurder? Integendeel. Wij bewijzen in Den Bosch en omgeving steeds weer dat goede sushi betaalbaar kan zijn. Onze prijs-kwaliteitverhouding is ons succes en maakt ons tot een van de populairste sushizaken van heel Nederland.

Bestel gemakkelijk en veilig
Op onze website bestelt u gemakkelijk en veilig. De beveiligde omgeving van iDeal geeft u de zekerheid van een snelle en correcte bestelling. Plaatst u deze, dan wordt uw sushi meteen vers gemaakt. Bij de betaling geeft u aan of u deze wilt afhalen of laten bezorgen.